Азис избухна с лъскав аксесоар!

Азис избухна с лъскав аксесоар!
Гласувайте за статията

На златотърсачките и чалга дивите им ги подаряват, но кралчето на чалгата ни ще събира бакшиши, за да си го пазари само

Азис се влюби! Новата му отчаяна тръпка не е непознат за аудиторията мускулест мачо, който копнее за слава, а изящно и ненормално скъпо „бижу” – небезисвестнитя телефон на звездите с марка „Верту”!

Суетният певец е не по-зле от дружката си Николета към парите – „Безжалостна към тях, но поне с вкус”. Моделът струва няколко хилядарки, но е модел който без думи казва, че собственикът му е много, ама много ХАЙ!

Кралят на попфолка, който всъщност си е една глезена принцеса си знае, че няма да дочака богат „меценат”. За да се нареди до купища претенциозни златотърскачки и популярни дами, той задели парички от скъпоценните си бакшиши.
азис-верту
Звездата се похвали с новата си придобивка във Фейсбук и повлиян от изявата си в Обединеното Кралство, сълзливо добави: „“VERTU“ my new Love…:)))”.

Ако Азис си е купил това лъскаво произведение на изкуството, е дал пари за два фамилни автомобила. За сметка на това пък има рядката възможност да се поснима с подаръчна торбичка с марката и кутийка като за скъпо диамантено колие!

Но да не тръгнете да завиждате – първо: Азис обича да се шегува с несъществуващите си придобивки във Фейсбук, и второ: ако наистина да има този грешно скъп телефон – да знаете, че не прави снимки!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар