„Булката” Гери Дончева скочи на Денис Ризов!

„Булката” Гери Дончева скочи на Денис Ризов!
Гласувайте за статията

Рокаджията-милионер разгневил хубавицата с най-горещото деколте

Денис Ризов успя да изкара от равновесие красавицата Гери Дончева.

Моделката с най-зашеметяващото тяло в родните модни среди още дълго ще плаща цената за това, че си продаде „балкона” за реклама нещо, което дори не е истинско сирене!

Въпреки, че когато Господ е раздавал красотата, физиката и интелекта тя се наредила по два пъти, определено е забравила да се нареди и за малко късмет. Хубавицата не успява да се пласира в сериозни участия или реклами, които да й дадат заслуженото уважение.

Ето, например въпросната роля на Жулиета от чалготеката не само я направи героиня на колажи и вицове, а и жертва на просташки шегички и лошо отношение. Гери обаче не е вчерашна и като истинска бойна дама си защитава правата!

Плачи, Денис! Плачи!

Плачи, Денис! Плачи!


Шоуменът-бизнесмен Денис Ризов разбра отлично, че не всяка едрогърда краставица е Жената-котка. Гери не само не приела рокаджията да се държи с нея като с повлекана, но и публично изкрещя възмущението си:

„Приятели, мога да дам един съвет на всички вас, към които може да бъде отправена покана за гостуване от шоуто Денис&Приятели. НЕ УЧАСТВАЙТЕ!
Бях поканена най-любезно да гостувам и след десетки уговорки склоних да участвам в западналото предаване. Водещият се държа арогантно, непристойно, антиджентълменски и подхождайки иронично към моите успехи, благотворителността, с която се занимавам и към бизнеса ми. Мислейки, че разюзденият му махленски стил на изразяване е типичен за него. Сметнах, че всичко е в реда на нещата. По средата на интервюто разбрах, че той прави всичко това целенасочено – да злепостави хората, които му гостуват с цел да вдигне рейтинга си. Такова поведение аз не допускам спрямо мен и направих писмено волеизявление предаването да не се излъчи. По закон имам това право и ще се възползвам от него“

Явно ерата на войнствените красавици е дошло! Първо Антония Петрова направи на пух и прах всеки дръзнал да се рекламира чрез нея, сега пък Гери смаза с токчето на обувката си – всеизвестният продуцент и бизнесмен!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “„Булката” Гери Дончева скочи на Денис Ризов!”

  1. Emille Boev

    февр. 28. 2013

    МИ ЗАЩО ХОДИТЕ ПРИ ТОА ДЪРТОФЕЛ С БОЯДИСАНО КЕЧЕ/!

Добавете коментар