Преслава се изложи отново на Наградите! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Преслава се изложи отново на Наградите! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)
Гласувайте за статията

Една от несменяемите кралици в попфолка става абсурдна в стремежа съ към пестеливост

Преслава изуми фенове с прословутата си добруджанска пестеливост!

Хубавицата прави от невъзможното – възможно и от естественото – изключение! С думи прости – само тя от цялата чалга империя е несменяема кралица толкова години подред. Въпреки, че конкуренцията й прибира по някоя награда, тя дори да не пусне хит пак е обожавана от талпата. Тя единствена от по-младите певици се доближи до популярността на Ивана и Глория, които, без да се тикат в медиите, пак са мега звезди.

Наред с това обаче, момичето в Преслава, което копнее да си купи пералня, още не е пораснало. Изглежда Петя от Добрич още си пести паричките дори наблюдателни репортери да й се подиграват за това!
преси
Както вече всички са чули, Преслава не се разделя и за миг от фамозните си бежови обувки! Очевидно скъпи, елегантни, но много удобни – все пак е странно, да не кажем абсурдно, че не ги смъква от краката си!

Разбираме да пее по кръчмите из цяла България с тях е въпрос може би на необходимост и комфорт, но да цъфне на най-голямата сцена пак с тях?!

На Преслава определено не й липсват пари за елегантни дрехи, защо тогава продължава да се излага така?! Преди се говореше за медицински проблем, но май става въпрос за прословутата добруджанска пестеливост?! Да не би да иска да си купи пералня последен модел?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Преслава се изложи отново на Наградите! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)”

  1. Радка Миндова

    февр. 28. 2013

    Moже пък да са и късметлийските обувки на Преслава. И не се пише талпа, а тълпа. С тия обувчици Преслава Ви изкара половин заплата, уважаема пишеща!

  2. dafi

    Дек. 08. 2013

    eeee bravo bravo mn dobre q zatapi i tova koeto si kazala za obuvkite na preslava i az mislq taka

Добавете коментар