Първият клип на Глория не е за изпускане!

Първият клип на Глория не е за изпускане!
2 (40%) 1 vote

Доста преди да бъде обявена за Кралицата на фолка, беше страстно маце по боди и ултра къса пола

Глория е стана звезда за една нощ като се показа откровено смела в първия си клип!

Днес е обявяват, и то напълно заслужено, за Прима и Кралица, но това не винаги е било така! Дълго преди да се появят стилните вечерни тоалети, изящния грим и царствена осанка, първата самостоятелна певица на „Пайнер” беше…ТОВА!

С характерната фризура и грим за началото на прехода, настоящата дива плени сърцата на първите си фенове. Тогава се раждаше феномена, наречен с презрение чалга, но Глория просто беше неустоима.

Тя показа едно съвсем различно лице на българската музика, да не говорим за сценично поведение! Скандално разветите къси поли не оставят нищо скрито-покрито още в първото и видео. Сега телевизията не съществува, но ако я имаше и показваше „Старите златни”, много щяхме да се смеем!
гло-първи

Нищо в „Нека останем приятели” не говори, че момичето с изрязаното боди, еластичната рокличка и потресающ грим ще се превърне в еталон за подражание! Тогава просто са се дивели, че певицата сменя по няколко тоалета във видеото!

Да не говорим за са уникалното тоалетче от „пясъчна” коприна! За много младите ще кажем, само че тогава тютюневия цвят и лилавата „пясъчна” коприна бяха последният писък на модата. Тъкмо бяхме открили какво е „Капалъ чарши” и Глория като суетна жена, още тогава беше по актуалните тенденции!
гло-първи2

Вижте видеото и не се смейте много! Такива бяха времената, както казват!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Първият клип на Глория не е за изпускане!”

  1. Шишо Бакшишо

    мар. 01. 2013

    Прилича ми на мангасарка….ей,много и добър пластичният хирург.Ама те всичките в началото не приличат на нищо,после хванат някой чичко-паричко,понагласят се и започват да се правят на "велики".

  2. Zaharina Krumova Todorova

    апр. 24. 2013

    grozdeto kiselo.kao ya stigne6 togava davai takiva komentari.

Добавете коментар