Биха шута на Бареков! Сбогом, телевизионно кралство!

Биха шута на Бареков! Сбогом, телевизионно кралство!
Гласувайте за статията

В момента, когато телевизията събра уникален набор от телевизионни звезди и се готви да атакува върха, уволниха програмния си директор

Николай Бареков е уволнен! Ръководството на TV7 изненадващо освободи от длъжност програмния си директор тази сутрин, твърдят от ПИК. Журналистът се е сбогувал с престижната си длъжност след като рязко промени позицията си и тази на медията след падането на правителството.

В съдбовния 20 февруари, когато премиерът Бойко Борисов хвърли емоционално ставка си, първия му фен сред гилдията – Бареков, обърна журналистическата си мощ към правителството в оставка. Дори опонентите на Борисов възразиха срещу позорната смяна на отношението. Това от друга страна доведе до отлив на доверието в хиляди българи.

Източници от Тв7 споделили пред агенцията, че след падането на кабинета „Борисов”, възнаграждението на Бареков се вдигнало до невероятните 60 000 лв. Това му „помогнало” да преосмисли отношението си и да вземе страната на протестиращите по улиците.

Сбогом,Тв7!

Сбогом,Тв7!


Това се усети в отразяването на протеста във Варна, където пожарът на бунта гори най-силно митинги срещу монополите, групировката ТИМ и кмета Кирил Йорданов.

Там обаче неговият глас беше заглушаван от свирки и вувузели, най-квалифицираните му репортери отнесоха народния гняв във Варна, а и в София, на Орлов мост.

Говори се, че собствениците на медията – Корпоративна търговска банка, са поискали да се разграничат от лошия имидж на Бареков. Въпреки това, той беше човекът, който събра под един покрив куп популярни и любими телевизионни лица. Очакваше се Барков като програмен директор да се радва на свръх успех на телевизията, но животът си играе с всички!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Биха шута на Бареков! Сбогом, телевизионно кралство!”

  1. Filip Sidov

    мар. 01. 2013

    вчера писах че,Дудука ще го духа и познах…..ще взема да стана един от многото оракули.

Добавете коментар