ТЪЖНО! Емилия ПОКЪРТИ Фейсбук с тази трогателна история!

ТЪЖНО! Емилия ПОКЪРТИ Фейсбук с тази трогателна история!
Гласувайте за статията

Емилия се развълнувала от всеотдайността на свой фен, който дава пари да й купи цветя, но не може да ходи по нейните участия

Емилия разплака феновете си с една истинска история от нейните участия.

Въпреки, че е представителка на жанра, който всички сочат за свръх комерсиален. Въпреки, че живеем в много трудни и цинични времена. Оказа се, че все още има място за чисти души, които, за да покажат уважението си към нечий труд, се лишават.

Емилия се оказа една от певиците, които има толкова верни фенове, че сама се изумява от силата на предаността им. Тя сподели с приятелите си във Фейсбук трогателна история на едно момче, което винаги я посреща с букет цветя!

То я изчакало и снощи при една нейна изява и тя разказа през социалната мрежа:
еми1
„Преди малко се прибрах от участие, чудих се дали да го споделям, но нали facebook е затова да споделяш хубаво и лошо…. Има много хора, които ме харесват като изпълнител, имам много почитатели и приятели, за което всеки ден благодаря на господ. През годините съм получавала любов от хората по най–различен начин, но тази вечер беше по–различна, може би защото живеем в трудни времена.Натъжих се и също толкова се зарадвах. На няколко мои участия идва младо момче и всеки път ми подарява букет с цветя,аз естествено като всеки нормален човек му благодаря и си тръгвам.В последствие разбирам, че това момче ме е чакало няколко часа навън с букет в ръка на всички участия, докато аз приключа, само за да ми го даде лично и защото, няма възможност да влезе в заведението,но въпреки всичко е ОТДЕЛИЛ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА МЕН, за да ми купи букет!!!В България все още има искрени и добри хора, но на тях не им се дава шанс и много рядко оцеляват!!!!”

Почитателите й бяха истински развълнувани и впечатлени от красотата на жеста на момчето. Кой знае може би Емилия ще направи нещо специално за него, за да покаже, че истински цени щедростта му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “ТЪЖНО! Емилия ПОКЪРТИ Фейсбук с тази трогателна история!”

 1. Всеотдаен фен РАЗПЛАКА от умиление Емилия! Все още има хора, които се отказват от материалното, за да зарадват някого!

 2. Eli Zanrova

  апр. 21. 2013

  samo prostotii I plachete na tqx jalko za idiotite.

 3. Hristo Karapeev

  май 09. 2013

  а защо тя просто не му уреди безплатен вход за някое участие като е толкова благодарна?

Добавете коментар