УЖАС! Мара Отварачката ПЛАШИ гаргите на това ФОТО!

УЖАС! Мара Отварачката ПЛАШИ гаргите на това ФОТО!
2 (40%) 1 vote

Мис Бони пак изкара архивите, за да се посмеем на „добрите стари времена”

Мара Отварачката не винаги е била елегантна млада дама облечена в Шанел!

Митко Андонов започна процеса по ошлайфане, който се опитва да довърши Криси Гущеров. Е, то малко съмнително колко дама ще стане Марчето, но пък на фасон поне ще го докара.

Неоценима част от това някога беше Мис Бони. Гримьорът на звездите е част от успеха на мнозина певици и Мария беше от тях. Майсторът на макиажа беше свидетел „от първия ред” на израстването й.

МимЕто от Стара Загора се превърна в певицата Мария, благодарение и на неговата помощ. Не напразно Мис Бони писа в профила си: „
,,няма ненаказано добро,,
НО С УСМИВКА ПОМАГАМ ВИНАГИ КОГАТО МОГА,ВЪПРЕКИ 4Е ЗНАМ СТАРАТА ПРИТ4А ДО БОЛКА :)” (Правописът е предаден дословно – Бел.ред.)
мара бони

Мис Бони обаче не е човек, който ще позволи трудът му да бъде подигран и недооценен. За да напомни на Марчето от къде е минавал трудния й път на дама, облечена в Шанел, той пусна отново ретро-снимка.

На нея певицата е обградена от някогашния си щедър „спомоществовател” и любим – Митко и Мис Бони. Но не мъжете са вожни! Акцентът е върху нея. Въпреки, е една миниатюрна жена, потресающите й устни и фризура няма да ви оставят да спите спокойно!

Мария може да забрави всички. „Архивите“ нея – никога!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “УЖАС! Мара Отварачката ПЛАШИ гаргите на това ФОТО!”

 1. ХОРЪР! РЕТРО Мария би докарала ХЕРПЕСИ и на Криси Гущеров!

 2. Deni Ina Vladimirovi

  мар. 07. 2013

  xaxax kolko e sme6na

 3. Costa Blanca

  мар. 07. 2013

  Haide the ne podminavame fakta , 4e to4no mis Boni e grimiral Mariq na tazi snimka.Ot tova koeto se vijda napravo neznam kak ima oshte koi the grimira.

 4. Marin Marinov

  мар. 07. 2013

  Mr. Blanca ne budete zaqdliv….

Добавете коментар