Багата и Любина се ОЖЕНИХА! Да живее Лас Вегас!

Багата и Любина се ОЖЕНИХА! Да живее Лас Вегас!
Гласувайте за статията

ММА-боецът вече ще бъде почтен и послушен мъж, който не се занимава с плеймейтки

Любина стъпи окончателно на врата на Багата.

Благой Иванов си намери майстора в лицето на крехка, макар и с характер, хубавица. Въпреки бурното минало на самбиста и върволицата плеймейтки, студентката му надяна брачния хомот.

Двамата се врекли един на друг в Лас Вегас. Горещата информация била споделена от техни близки, които имали привилегията да видят кадри от романтичното им бягство, твърди „Всеки ден”.

Родата се кълне, че всичко е законно и удостоверено с документ, но пък други твърдят, че сватбата е нормална туристическа атракция и без стойност през закона.
багата любина
Багата приключи с „ВИП Брадър“ и се върна в САЩ. Там се труди да се завърне с трясък на ринга. Миналата година на 26 февруари беше намушкан до сърцето, но чудото се случи!

През това време Любина беше плътно до него. След това изтърпя щуротиите на продуцентите във „ВИП Брадър”, където Багата изтърпя два месеца, за да вземе тлъст хонорар.

След излизането му отново беше замесен с плеймейтката –Гентиана. Блондинката сподели, че той показвал интерес като необвързан мъж, Багата твърдеше, че не се познават. В крайна сметка се появиха снимки, където са заедно.

Изглежда Любина е простила всичко, защото се е съгласила да сложи халка в Лас Вегас. Там по принцип се женят по бързата процедура – с подписване. Интересното е, че церемонията е законна само в САЩ и е предназначена за местни граждани. Затова Багата трябва да плати луди пари и за пищна сватба и у нас. Своенравната Любина иска да накаже плеймейтките на мъжа си като им се покаже като невероятна булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Багата и Любина се ОЖЕНИХА! Да живее Лас Вегас!”

  1. Багата се ОЖЕНИ! Плачете, Златки и Гентиани!

Добавете коментар