За първи път! Вижте замъка на Селин Дион

За първи път! Вижте замъка на Селин Дион
Гласувайте за статията

Канадската суперзвезда показа имението си

Направо няма да повярвате!. Мегазвездата Селин Дион за първи показа дома си. Изпълнителката, която изпя култовата песен към филма „Титаник“ най-после се реши да отвори вратите на замъка, в който живее. За да го обяви за продан.

Селин Дион

Селин Дион

Огромното имение с площ от над 830 000 квадрата е разположено на частен остров, недалеч от Монреал. Селин се нанесе да живее в него през 2001 година, но наскоро го обяви за продан. По тази причина Дион се реши да отвори вратите на просторния си дом. И показа какво е да е живееш в истински нормандски замък.

Само сградата се разполага на над 24 000 квадрата и е с уникален интериор. Всекидневна, хол и трапезария условно се разполагат на първия етаж. Огромната предоставя невероятен изглед към градината. А просторната библиотека и втората всекидневна са любимо място за отдих на семейството.

Фантастичният замък разполага още с малка трапезария, слънчев салон и офис разположени на първия етаж. На втория се разполагат 3 спални и още 4 стаи за гости. Домашният фитнес, а също и арт ателието намират място на етажа.

Зала за билярд, киносалон, плувен басейн са само част от удобствата в дома на звездата. Външна кухня, барбекю и зимна градина, допълват представата за дома.

Обзаведен в класически бароков стил, домът на Селин наистина напомня като на излязъл от приказките. Единствено офисът на певицата и една от стаите за гости изглеждат съвременни. Останалото не може да се опише с думи. Просто трябва да го видите сами.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “За първи път! Вижте замъка на Селин Дион”

  1. Петър Петров

    мар. 11. 2013

    q

Добавете коментар