Никол Божинова и първият й моделски „ангажимент“! (СНИМКА)

Никол Божинова и първият й моделски „ангажимент“! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Мама яхна фотошопа и „разходи” невинното си чедо в количка за бебенца

Почти едногодишната дъщеря на Валери и Николета вече вади пари!

Тя вече имаше своя корица и беше красива, но все пак добавка към идилията на звездните си родители. Преди дни обаче пеймейтката „би барабана”, че с бебето ще са лица на известна марка детски стоки.

Всички с нетърпение очакваха снимки на хубавото бебенце и първия му ангажимент. В духа на добре свършената работа, майка й не пропусна да се похвали във Фейсбук:

„Навън времето е божествено…каня Ви да се разходим заедно по емблематичния площад Arena di Verona, с мен и Никол, която е в количка на италианската марка CAM… :)”
никол
Идеята наистина е прекрасна, ако не бяха бдителните майки в мрежата! Мнозина отрудени от тежката работа по отглеждането на дете, видяха невероятна възможност да си насочат умората и гнева!
никол и николета2
Не стига, че им навирали някакъв зверски фотошоп, ами и за балами ли ги смятали! „Ми тя Никол след няма и месец става на годинка! Че тя трябва вече да върви!”, „Каква количка, бе! Точна тази е за новородено до шестмесечно! Толкова ли е луда да си напъха бебето там?”

Е, естествено, че не е луда! Николета просто лекинко е поукрасила първата моделска провява на дъщеричката си! Разбира се, че мъничката госпожица Божинова е прекрасна и фотогенична! Разбира се, че ще я виждаме тепърва по разни професионални снимки!

Но точно в тази реклама?! Е, някой ден може и да стане, но новината за първия й ангажимент е „доста преувеличена” !

http://youtu.be/iQ6r6ZAvv-w

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар