ЕКСКЛУЗИВНО! Венета Райкова с НОВО предаване! (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО! Венета Райкова с НОВО предаване! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Русата амбиция закова токчетата си здраво в ефира на Нова

Венета Райкова отчете пореден удар!

Русата амбиция на нова със здраво бачкане, хъс, а оказа се – и лоялност, заслужи мястото си на „следващия Карбовски”. От Нова явно умеят да ценят бойците си. Както Гала, Ники Кънчев и предателят Мартин получават повече ефирно време освен за основните си предавания, така и Госпожа „Горещо” беше възнаградена за труда!

От славното време на неомъжена работеща дама, когато съвместяваше „Горещо” и „Ексклузивно”, Венета не беше тъкала на два стана. Със супер успеха на „Укротяването на опърничавия” и заради факта, че не предаде телевизията си в името на парите, Венета получи за постоянно ефирно време и в неделя.
венета
Хубавицата не се стърпя и се похвали: „Приятели мой във Фейсбук, първо на вас съобщавам Голямата новина! С екипа на „Горещо” започваме ново предаване. То ще се излъчва в неделя от два до четири (явно следобед – Бел.ред) в Къщата на „Биг Брадър”! Гледайте ни още тази неделя!”

Въпреки имиджа си на железен рейтингопреследвач, Венета е просто емоционална жена, която умее да цени партньорите си. Нова не я изостави в най-тежкия й период – след кошмарните дни на „Вип Брадър 2”. Райкова си върна жеста като не стана част от „звездопада” на Нова преди месец.

Сега тя получи ново предаване! И заживели дълго и щастливо…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар