Светльо от „Денсинг страрс” надмина Коко Динев! (СНИМКИ/ВИДЕА)

Светльо от „Денсинг страрс” надмина Коко Динев! (СНИМКИ/ВИДЕА)
Гласувайте за статията

Три различни чалгаджийки са опитомени от приличащия на ангел младеж и са треперили под строгия му глас

Светлин Димитров е по-голям мъжкар от Коко Динев! Честно! Той е държал в страстна прегръдка най-впечатляващите дами в поп-фолка, без да се налага да ги спонсорира! И отгоре на всичко – на него му се плаща за това!

Красавецът с ясни сини очи просто е професионален танцьор! Светльо направи цяла реалити-кариера да отброява с характерното си „р”: „Едно-две-три…” в ушите на чалга дивите!

Хеттрик!

Хеттрик!


Първо беше Галена. Двамата се пробваха да разтопят леденото сърце на Нешка Робева в първия сезон на реалитито. Желязната лейди обаче ясно даде да се разбере, че партньорката на Светльо е „вложила повече усърдие в деколтето, отколкото в поддръжките”. Зрителите ги върнаха веднъж, но участието на попфолк дивата не се запомни с нещо особено!
галена и светльо1

галена и светльо
„ВИП Денс” обаче беше друго! Първо отборът на Светльо беше съставен от четирима! Освен скромния Фахрадин Фахрадинов, другото предизвикателство беше един истински тайфун с нежно име! Райна!
райна и светльо1

райна и светльо
Всички стигнаха до шампионската титла, а Светльо и „пилето” повториха модела на Яна и Орлин – спечелиха формата и се загаджиха! Е, романсът не продължи дълго, но пък Райна все още говори за него, като за единствения, заради когото не проявявала егоизъм!
гло и светльо
Сега наред е Глория! Несъмнено най-категоричният професионалист в областта си му се падна на милия Светльо! Дамата е решена да стигне до финал, но е толкова респектираща! Романс може и да няма, но титлата е почти сигурна!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар