ЖЕГА! Опасност от женски бой надвисна над „Денсинг старс”!?! (СНИМКИ)

ЖЕГА! Опасност от женски бой надвисна над „Денсинг старс”!?! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Кървавите врагини от „Шивачките” след шест години неистова ненавист се събраха под общ покрив

Марковска, Сърчаджиева и Елен Колева трябваше да се изтърпят в името на хонорара, приятелството и успеха! Момичетата, които изгряха заедно преди шест години в „Шивачки”, станаха пословични с враждата си в актьорската гилдия.

Позната колегиална и човешка завист настроили Алекс и Вили срещу Елен. Поводът не бил очеизвадната красота на Колева, а толерирането й. Мълвата още тогава я обвързваше с режисьора на лентата – доста по-възрастният Людмил Тодоров. След това на синеоката красавица беше връчена Наградата за женска роля.

От прекрасните женски вечери на бутилка вино останаха интригите и злобните подмятания. Въпреки, че изтече много време и трите грации преживяха какво ли не – примирие май няма да има!
алекс
Алекс стана майка и успешна водеща на реалитита, а Вили се снима в „Столичани” и се задоми. Само Елен не постигна истинско щастие в личния си живот, но двете сладурани не смятат да простят и да забравят.
вили
Докато медиите участват в отбора по синхронно плюене на богатия й бивш любим, Елен се съгласи да танцува, за да се завърне под светлините на прожекторите.
елен
Вили беше на първия ред. ВИП-гостенката искаше да подкрепи Алекс и бившия й партньор Наско Месечков.

Трите отново попаднаха заедно на едно място, но по отношението на водещата към Елен си пролича, че томахавките не са заровени и циркът предстои!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар