ПИСНА НИ! И „Денсинг старс” е НАГЛАСЕН! (ДОКАЗАТЕЛСТВОТО)

ПИСНА НИ! И „Денсинг старс” е НАГЛАСЕН! (ДОКАЗАТЕЛСТВОТО)
Гласувайте за статията

Дясната ръка на Илиана Раева е майката на фаворитка за короната

Шеметната Стела Ангелова е дамата, която се гласи да вдигне короната на „Денсинг страс”. Тя е не само уникална танцьорка, красавица, шампионка и партньорка на болезнено амбицирания Наско Месечков!

Всички тези качества я правят една от претендентките, но това, което бетонира позициите й е…мама! Точно така!

Изглежда краткия шампионски път на блондинката е очертан от именитата й родителка! Майка й, Ефросина Ангелова, която така хареса Наско, вече е старши треньор националния ни отбор по художествена гимнастика!

Дамата липсваше от родината вече четвърт век, но получила специална покана президента на федерацията, разказват от „Всеки ден”. Нали знаете кой е това?! Именноооо! Илиана Раева!
стелла
Трогателната реч на съпругата на Наско не разконцентрира съмненията при представянето на Стела. Говори се, че грациозната каскадьорка ще гушне скандален хонорар от 150 хиляди долара!!!

Стела наистина е страхотна в танците, но пореден път задкулисните игри в телевизията разгневиха зрителите!

За да остане все така красиво преживяването от видяното и да не ни пробутват играчи като „неизвестния фен” – Стоян Дудов, нищо чудно и Люси да победи! Той е мил, чаровен, наистина е като перца, а и хората ненавиждат дебелашките шегички с него!

Ако наистина почне да слабее, той ще бъде като сбъдната мечта за отчаяните домакини пред екраните! Зрителите ще повярват в приказки, а Люси ще си е заслужил отвсякъде короната!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари по “ПИСНА НИ! И „Денсинг старс” е НАГЛАСЕН! (ДОКАЗАТЕЛСТВОТО)”

  1. Rumyana Doneva

    апр. 18. 2013

    Стела безспорно е номер 1. Кой каквото иска да говори…

Добавете коментар