Стелла Ангелова сипе „благословии” на английски!

Стелла Ангелова сипе „благословии” на английски!
Гласувайте за статията

Шампионката не може да пише на майчиния си език, въпреки че е емигрирала на шестнадесет

Стелла Ангелова шашна със завидния си каруцарски език фенове и хейтъри в социалните мрежи. Бойната блондинка, която се е прицелила към титлата в „Денсинг старс”, никак не си поплюва не само в киното!

Може да си мисблите, че каскадите, сабите и бойното изкуство са само професия за изкусителната гимнастичка! Не сте познали! Ако прочетете какви ги пише (а и сигурно говори) спрямо всеки, дръзнал да я атакува – ще ви настръхнат косите!

Явно всичко при Стелла е страст и сила! Както я е подкарала ще стигне до финала, но само една-единствена черна точка в образа й среща порицание – майчиният й език!
стелла
Естествено, че ако си емигрирал преди близо четвърт век, нормално е да срещаш известни затруднения, особено, ако си се прибирал три пъти през последните десет години. Но да не можеш да пишеш, това е друг въпрос! Все пак блондинката е напуснала достатъчно голямата родина си и е срамно, че не връзва поне две изречения на кирилица.

Хубавата Стелла наруга на чудесен английски хейтърите, които я атакуват!
За тези, които не знаем английски ще преведем ярката мисъл на хубавицата: „Четейки гадните коментари на българите, които се интересуват да ме натикат в ла.ната, защото не говоря перфектно български, вместо да се гордеят с това, което успях да постигна ми през 23-те ми години живот в САЩ…Аз съм в България, за да възстановя връзката си с родината и сънародниците си. Не съм тук, защото нямам нищо по-добро за вършене, вярвайте ми! Ще танцувам довечера за първи път на българска сцена и няма да позволя няколко за.ника да ме съборят!Ще се забавлявам и ще оставя сърцето си на танцовия подиум! Ма.ната му на всеки, който ме съди,без да ме познава! Да вървим!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар