ПОЗНАХТЕ ЛИ ГИ?! Емилия и ДесиСлава като тийнейджърки! (РЕТРО ФОТО)

ПОЗНАХТЕ ЛИ ГИ?! Емилия и ДесиСлава като тийнейджърки! (РЕТРО ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Двете сладурани са брюнетки и пеят по сватби, за да си купуват бельо от пазара в Димитровград

Емилия и Десислава някога бяха просто Емито и Десито от Гълъбово. Двете скромни ученички се различават от момичетата на тяхната възраст не по нещо друго, а по това, че се занимават с народно пеене.

Семействата им са толкова обикновени, че момичетата разчитат на уикендите. Тогава обикалят с оркестър по сватби и спечелените пари прахосват за…сутиени от битака на Димитровград. Е, години по-късно Емилия ще разказва, че си давали всичките пари за бельо от скъпите бутици, но кой да ти каже истината?!

Ако не бяха такива като Мис Бони да изкарат сегиз-тогиз по някое ретро фото, щяхме да си мислим, че винаги са били „облякани и натокани”, както казва градския им Пацо!
еми и деси
От първо гледане си личи, че от въпросната снимка са минали поне 15 години! Нищо работа, но промяната е ОГРОМНА! Деси вече е блондинка, Еми е дългокоса. Двете са прекроявали гърдите си, пухкавите бузи ги няма след зверските диети…

Певиците може и да искат да забравят тези дни (макар че няма от какво да ги е срам), но Гримьорът на звездите обича такива изненади. Кротува, кротува и хоп! Измъкне някое ретро да му се посмеят почитателите на големите звезди!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар