ЦИРК! Слави пердаши здраво кючек! (РЕТРО ВИДЕО)

ЦИРК! Слави пердаши здраво кючек! (РЕТРО ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Буйната грива на Дългия се развява на „Камъните падат”

Че във вените на Дългия тече поп-фолк, а само по нощите се сеща за Чайковски, го знаехме отдавна! Че преди да си счупи крака, беше истински цар на дансинга, още се носят легенди! НО!

Архивите са живи! Калпавите видеозаписи също! Комшиите в Плевен още въздишат по славното време на тяхната сватба! Бяха невинни години, „Камъните падат” беше мега хит, а Славчо имаше буйна коса и се забавляваше с простосмъртните!

Годината е култова! През 1989 година се промени историята и за обикновените момчета като виолистчето от Плевен настъпи време на възход! Е, изтече доста вода до фераритата, гардовете и бръсната глава!
слави,
Преди това Слави беше един възкльощав младеж, който само чакаше някоя сватба, за да се развихри на дансинга! Обикновено му партнират лелки на средна възраст и дечурлига, но за хубавиците има още време!

Преди това трябваше да минат времената на акнето, комсомолския секретар и пълния отличник! Мама Здравка го гласеше един ден да стане даскал в музикалното училище, а той кротко подсмърчаше и чакаше повод да демонстрира богатия си запас от вицове! Добре, че са сватбите и той да вдигне глава от учебниците и от виолата!

Вижте го обаче как се раздава! Мамин сладък дългуч! Че на земята полягва! Оп-сааааааа!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар