БАРОВКА! Венета Райкова купи на Тишо ОГРОМЕН подарък!

БАРОВКА! Венета Райкова купи на Тишо ОГРОМЕН подарък!
Гласувайте за статията

Докато другите блондинки се надяват на „спонсорите” си, скандалната водеща бачка яко, за да има всичко

Венета Райкова е просто въплъщение на това, което наричат „жена-комбайн”!

Хубава е, умна, дете и мъж гледа и работи…ама МНОГО! Докато безчет блондинки по нашите географски ширини се глезят и търпят всичко, за да угодят на мъжете си-спонсори, водещата просто…сама си избира екстрите! На нея никой няма да й каже: „Ключовете за джипа и силикона на масата!” за сбогом! Просто, защото не си е правила корекции (или не сме я пипнали), а и джиповете сама си купува! Точно така!

Зверското бачкане се отплаща на Венета и тя е една от малкото дами, която си позволява да заяви честно: „И на цялата лудница по подготовката на новото предаване, днес подарих на мъжа ми – джип!! Какъвто той си е избрал и записан на негово име!!! Не жена, а машина….. само да издържа до неделя….”
венета
Еееее! Наистина – машина! Че и щедра при това! Венета не е човек, който ще се предаде пред напора на повечко работа! Да не забравяме как водеше „Горещо” и „По-малката сестра” много бременна!

Явно и Тишо си е заслужил! Явно освен че е възпитан и отговорен мъж, има и други качества! „Ами такова хубаво дете ми е направил!!!”, хвали се Венета!

Знаем, знаем! И какво да кажем друго освен „браво” на блондинката и „бис” на майстора, който гарантира такива разкошни деца!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар