Потресаваща песен за Слави Трифонов взриви „Магаданс: Предизвикателство”(ВИДЕО)

Потресаваща песен за Слави Трифонов взриви „Магаданс: Предизвикателство”(ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Пореден самодеец от Варна си оползотворява свободното време като възхвалява героите на новото време

Мартин Илиев – CAISA от снощи е новата звезда в мрежата!

Една година след като създаде просто протресающ кавър на „Това е моят живот” на „Бон Джоуви” щастието му се усмихна! Е, как няма да му се усмихне като знае кого да възхвалява?! Слави Трифонов заслужи ода с яко бачкане в този почти четвърт век в шоубизнеса!

Е, певецът е в категорията „леле,майко”, текстът – също, но нали ентусиазъм има! Как да не му оцениш напъните?! „Толкова години на върха е / и за шоуто му всеки знае”, провиква се Марто и люля момиченце на детската площадка!
песен
Челни стойки и комплименти на балета се сипят, но не това е нашата любима част от песента! Това, което няма как да остане незабелязано е момента, в който мята салфетки в кухнята си!

Да сме благодарни, че се ограничава само с това! Както се пее в парчето „хиляди неща мога да изтъкна”! Добре, че чухме само как Слави се раздава за зрителите!

Слави не пропусна своя бард и пусна „изумителния” клип в най-гледането време на „Магаданс: Предизвиателството”. Така и неосведомените разбраха, че във Варна нещо наистина се носи във въздуха!

Мнозина онлайн звезди се пръкнаха от там, но няма как да не забележим, че Марто Цайса просто се родее с мега популярния Гошо от „Почивка”! Двамата не само са свързани чрез морската столица и със стила на правене на „песни”. Никой не може да им отрече свръх ентусиазма, с който се кълнат в любов на своите идоли!

Вижте клипа, ако не друго ще се разсмеете от сърце!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Потресаваща песен за Слави Трифонов взриви „Магаданс: Предизвикателство”(ВИДЕО)”

  1. Pepita Djelebova

    окт. 27. 2013

    Излъгация кой записва това е пълна простоти я .

Добавете коментар