Журито се подигра с втория „връзкар” в „Магаданс: Предизвикателството!” (ВИДЕО)

Журито се подигра с втория „връзкар” в „Магаданс: Предизвикателството!” (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Мирослав Христов от „Танцувай с мен 2” се завърна, но полетът му беше прекършен

Мирослав Христов от „Танцувай с мен 2” отново е в най-гледаното време!

Талантливия ром, който не успя да грабне яхтата и околосветското пътешествие има шанс да получи реванш, ако го допусне журито. Макар никой днес да не си спомня как се казва победителката в „Танцувай с мен 2”, няма как да забравим явния фаворит на Слави!

Миро показа такъв уникален набор на качества, че дори след години ще се помнят не само танците му, но и хореографския му талант.

Слави определено не го е забравил и му даде шанс да танцува в най-гледаното време! Разбира се, няма да получи Голямата награда, но ще получи реванш за недооценяването му!
миро
Той се завърна ударно с уникален танц по песента на Лили Иванова „Осъдени души”. Миро дойде да помогне на Христо Хаджимихайлов и по мнението на зрителите и Слави се справи прекрасно!

Една от най-любовните песни на Примата трябваше да бъде изтанцувана от двама мъже. Единственият сериозен удар, който могат да направят с подобна песен е да го направят с чувство за хумор и закачка към публиката!

Уви! Само на дамата в журито й беше до шоу! Мъжете проявиха изненадваща консервативност и буквално порязаха крилете на мъжкия дует.

Едно обаче е сигурно: класическите танци на останалите двойки, които ще получат високи оценки ще се забравят, но танцът на Миро и Христо – не!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар