Ето това романтично предложение за брак във Варна разплака Фейсбук! (ВИДЕО)

Ето това романтично предложение за брак във Варна разплака Фейсбук! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

В морската столица все още има място и време младите да се обичат, въпреки дните на изпитание

Ако и вие вярвате, че младите са цинични и място за любов няма, ще ви изненадаме!

Тези дни широка популярност доби и масово се споделя едно кратко и не със съвсем добро качество видео, но то категорично ще ви опровергае.

Тъкмо в Столицата на протестите, където младите се разкъсват между лекциите, работата за жълти стотинки и алчните баби-хазяйки, все още има място и време за любов!

Докато мнозина се опитват да принудят студентите да съборят властта, днешните млади са неподвластни на манипулации. Те са щури, дръзки и смели! Готови са на всичко, дори да се….задомят преди да навършат дори четвърт век!
романтика
Едно момче от Икономическия университет – Варна буквално разтърси колежките си! Очевидно много младият Милен се уговорил с недостатъчно остарелия си преподавател. Той остави приятелката си безмълвна пред дъската и цялата аудитория като й поднесе огромен букет и падна на колене с пръстен в ръка.

Неговия коментар за случая е „Казват, че съм луд…Така е! Вижте по кого!”.

Ние знаем, че е обектът на тихата му лудост се казва Таня и всички момичета от ВИНС-а й завиждат. Във Варна все още е време за протести, но все пак за любов винаги има време! Ако не виждате видеото, моля презаредете страницата!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ето това романтично предложение за брак във Варна разплака Фейсбук! (ВИДЕО)”

  1. Miroslava Petkova

    мар. 15. 2013

    yesss 🙂

Добавете коментар