Реалити-звезда стана новата Гонзовица!

Реалити-звезда стана новата Гонзовица!
Гласувайте за статията

Палавият левскар вкара в колекцията си поредната „корица” на мъжките списания

Истинска изкусителка и „градско момиче” заби високите си токчета в сърцето на Гонзо!

Шеметната „градска” на Николета – Калина Паскалева е взела акъла на футболната ни легенда Георги Иванов-Гонзо. Добре позната като изкусителката на Андей в риалитито „Островът на изкушението“ почти година „работи” за привилегията да се нарича „Гонзовица”.

Не семейното положение на футболиста, а дългогодишната връзка на красавицата с богаташ на средна възраст била главната причина двамата да пазят тайната си толкова време. Красавицата дължала на разкошния си начин на живот, а за откраднати мигове страст търчала до Варна, където Гонзо е треньор на „Черно море“, твърдят от „Монитор”.
калина
Двамата оправдавали близостта си пред чужди с клишето „много добри приятели”. Гонзо впечатлил знойната мадама с интелект и мъдрост. Хубавицата е намерила тих пристан при него, защото още преживява аферата си с Владо Арабаджиев.

Рали състезателят омаял Калина, но всичко било краткотрайна авантюра за него. Това обаче било специално време за хубавицата и тя до ден-днешен гледа на кръв приятелката му Ралица Тошкова, която ще му роди и второ дете.

Освен това новата „Гонзовица” била близка приятелка със сестрата на Владо – Алекс Арабаджиева – Стайкова. Изкусителката съвсем се оплела във взаимоотношенията си с фамилията, защото като девойче била тръпка и на съпруга й – Стайко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Реалити-звезда стана новата Гонзовица!”

  1. Светлана вече не е Гонзовица! Калина се завърна!

Добавете коментар