Ники Михайлов показа жестоки мускули!

Ники Михайлов показа жестоки мускули!
Гласувайте за статията

Ники Михайлов реши да покаже горещо тяло и привлекателни мускули на интернет аудиторията!

Любимият на Алисия се изфука във фейсбук с горещо тяло и изваяни мускули. Красавецът сподели пред феновете си, че новата му диета дава страхотни резултати и доказа това с фотото. Реакциите особено на женската аудитория изобщо не закъсняха. Момичетата са очаровани от Ники Михайлов и го обсипаха с безброй комплименти, пише Kliuki.net.  Niki Mihailov

 

По всичко си личи, че футболистът, въпреки че си има гадже, се радва на огромен интерес от страна на женската аудитория. Други пък изтълкуваха действията на Ники, като ответен удар на Николета. Плеймейтката съвсем скоро пусна снимка на мъжа си също без дрехи до кръста, демонстриращ изваяни мускули.

НиЛо и Алисия не изтърват удобни моменти, за да си правят мръсно една на друга. Но въпреки всичко, в последно време се забелязва някакво затишие. Не отдавана двете красавици бяха на купон в пловдивски клуб, където пркараха вечерта без да се скарат или да направят някакъв цирк.

Явно, че меденето гласче на Графа е в състояние да помири и най- големите врагини и да ги накара да оправят отнощенията по между си. Но тепърва ни предстои да видим, какво всъщно ще се случи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар