Лукс и разкош! Вижте къде живее тази певица

Лукс и разкош! Вижте къде живее тази певица
Гласувайте за статията

Фолк певицата Бони пусна фотографите в дома си

Тя не е сред най-богатите изпълнителки, нито е толкова известна, но тъне в разкош. Бони се радва на просторно жилище, в което живее с новия си мъж и дъщеря си Михаела. То е обзаведено по последна мода, пише kliuki.ws

Апартаментът на Бони

Апартаментът на Бони

Бони бе приятелка на един от най-известните ромски барони. Тя му роди и дете. Не обича да парадира с парите си, даже напротив. Заради луксозния си гардероб, се превърна в една от най-обсъжданите звезди в риалити формата Вип брадър именно заради своята колекция, която е пълна  с луксозни дрехи, както и избухливия си нрав.

Освен луксозния апартамент, Бони притежава и просторна къща в провинцията. Това е любимото място за отдих на изпълнителката. Там винаги тя отмаря след дълъг маратон от участия, изяви и обикаляне по среднощните клубове.Хобито на изпълнителката е да обработва своята градина. Тя не крие, че изпитва изключително удовлетворение от това. Прекарва цели дни в нея.

Самата Бони казва за себе си, че не е човек, който обича лукса, а по-скоро си пада по скромния начин на живот. Снимките от жилището й обаче показват друго, сами ще се уверите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар