Грандиозен скандал! Арестуват Жени Калканджиева?

Грандиозен скандал! Арестуват Жени Калканджиева?
Гласувайте за статията

Огромен скандал се вихри около Жени Калканджиева

Арестуваният за сводничество Росен Чолов задавал въпроса: Жени Калканджиева защо не е арестувана? Тя не знае ли какво е станало? Оказва се, че само тя се е отървала от акцията, при която са били арестувани шефът на модна агнеция „FH-1” при спецакция на ГДБОП, пише hotarena.net

Малко след акцията стана ясно, че Чолов е продавал и момичета на „Визаж”.Припомняме, че агенцията е ръководена от Жени Калканджиева и няма как това да е ставало без нейно знание.

Жени Калканджиева и съпругата на Росен Чолов – Ирена Милянкова били много добри приятели!

Жени Калканджиева и съпругата на Росен Чолов – Ирена Милянкова били много добри приятели!

Жени Калканджиева и съпругата на Росен Чолов – Ирена Милянкова били много добри приятели. Двете дори в момента били заедно в „Къртицата”. Жени уредила приятелката си да спечели малко пари, понеже мъжът й е зад решетките и тя и децата били в тежко финансово състояние.

Манекенките от „FH-1” разказват покъртителни истории.  Повечето от тях доброволно се съгласявали да продават телата си. 17-годишната Деана Йорданова от Сандански разказва пред разследващите как е била изн*силена. Чолов я привикал в офиса и й предложил да спи с клиенти,  при което момичето категорично отказало. То било категорично, че иска да се занимава само с моделство. Деана била принудена да отиде при клиенти, където била н*силена.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Грандиозен скандал! Арестуват Жени Калканджиева?”

  1. Eva Rushanova

    май 17. 2013

    strahoten efekt

  2. Maya Devi Dasi

    май 18. 2013

    Добре де, че поп-фолкът и "манекенската" индустрия са единствено и само законов параван за все още криминалната в България (за разлика от Германия, например) проституция е публична тайна. Къде е новината в случая? И къде е скандалът? Това си е част от бизнеса 🙂

Добавете коментар