Део направи ШОКИРАЩИ признания! Вижте какво сподели!

Део направи ШОКИРАЩИ признания! Вижте какво сподели!
Гласувайте за статията

Елена е спасителката на Део

Откакто Део и Лора Караджова се разделиха, ТВ водещият започна да признава неща за живота си, които преди пазеше в тайна. Део е много по-отворен към света и изпитва огромно желание да живее по правилния начин. Наскоро той призна, че се бори със зависимостта си от наркотиците.

Део разкри и кой му помага най-много и му вдъхва кураж и оптимизъм. Това е Елена. Новото гадже на блондина се бори заедно с него срещу наркоманията. Део призна, че е започнал да взима наркотици много млад, още дори не бил започнал работа в телевизията, а си изкарвал парите като барман.

Елена е спасителката на Део

Елена е спасителката на Део

Елена е спасителната сламка на Део. За него тя е чиста, невинна и неопорочено от мрачните неща в живота, пишат от скандално.нет Ето защо Елена му оказва най-голяма помощ и тя е причината той да се бори със зависимостта си с всичко, което има. Део посегнал към наркотиците след смъртта на втория си баща. Део нарича зависимостта си ад, а помощта на Елена, определя като ангелска намеса.

„Изглежда Елена му влияе положително, за разлика от Лора. Део, дръж здраво това момиче, то е твоето спасение!“, коментират фенове на ТВ водещия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар