Ето защо се РАЗДЕЛИХА Ники и Алисия!

Ето защо се РАЗДЕЛИХА Ники и Алисия!
Гласувайте за статията

Изневяра била причината за разпадането на звездната двойка

Ники Михайлов и поп фолк певицата официално потвърдиха, че са сложили край на отношенията си. Дни преди това да се случи, в медиите се изписа какво ли не за връзката им. Твърдеше се, че Ники Михайлов изгонил Алисия и изпратил багажа й по самолет, друга версия беше, че Алисия зарязала вратаря на Твенте, след като разбрала, че той има афера с домашната прислужница.

Втората версия се оказа по-близка до реалността. Причината двамата да сложат край на връзката си наистина е друга жена. Ники Михайлов имал афера в продължение на месец. Кръшканията на национала не останали незабелязани от поп фолк певицата. Жената, с която Ники се въргалял в кревата, се оказа бивша на Ицо стоте манекенки.

Ето с коя е кръшкал Ники!

Ето с коя е кръшкал Ники!

Дарина Гиздова оплела в мрежите си Ники Михайлов и в крайна сметка той се поддал на чаровете й. Алисия разбрала и била бясна. Тя вдигнала жесток скандал на футболиста. Отношенията им останали неясни за около десет дена, пишат колеги от razkritia.com, позовавайки се на информация от „България днес“.

След това се разделили. Ники и Алисия крили, че вече не са заедно, но поп фолк певицата решила да разкрие истината. Сега до Алисия е най-добрата й приятелка Христина, съпруга на Благой Георгиев. Христина се оказала права в предположенията си, че някой ден Ники ще разбие сърцето на Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар