Мария Игнатова и Петко Димитров СКАРАНИ! ВИЖТЕ защо!

Мария Игнатова и Петко Димитров СКАРАНИ! ВИЖТЕ защо!
Гласувайте за статията

Добрите отношения между двамата родители се изпариха

Наскоро бизнесменът Петко Димитров се изказа, че с Мария никога не са се карали пред сина им и двамата са много добри приятели, които често прекарват време заедно. Ясно е, че причина за разбирателството помежду им, е синът им Виктор. Само че сега именно Виктор ги скара, пишат от скандално.нет

Добрите отношения между двамата родители се изпариха!

Добрите отношения между двамата родители се изпариха!

Мария изявила желание да насочи сина си към изучаването на чужди езици. Само че Петко се възпротивил на идеята на Мария и отказал. Столичният бизнесмен имал намерение да прави Виктор футболист. Това обаче вбесило Мария и тя изрекла неособено приятни думи по адрес на бившия си, разказват запознати с отношенията между двамата.

Мария обвинила Петко, че му е размътен мозъкът покрай бизнеса, който управлява. Както се знае Димитров е заобиколен от спортисти, манекенки и поп фолк певици. Мария била възмутена от желанието на Петко да прави Виктор футболист. Тя дори казала, че ако имали дъщеря, а не син, Петко сигурно щял да я прати да „учи“ за моделка или чалгаджийка.

Двамата си разменили още остри думи и се скарали. Не се знае обаче дали Мария няма да надделее и в крайна сметка да постигне своето. Все пак майките знаят най-добре. Запознати коментират, че Игнатова има право да иска сина й да се изучи, а не са стане някой ритнитопко, който се слави с липсата на  мозъчен капацитет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар