Десислава: Обичам го този мъж!

Десислава: Обичам го този мъж!
Гласувайте за статията
От 2 години певицата има връзка с ММА боеца Светлозар Савов

„Ние дори не живеем заедно все още, но реално прекарваме много време двамата. Работата на Зарко изисква да се подготвя за състезания в Щатите и той често е на лагери в Лас Вегас. Сега успяхме да откраднем малко време и да отидем на почивка в Турция” – споделя в интервю за „България днес” Десислава.

Десислава

Десислава и Зарко вече 2 години са заедно

„Като всички влюбени, разбира се, сме коментирали темата за сватба, за бебета и какво ли не и определено виждаме бъдещето си заедно, но няма смисъл да се бърза, защото, когато хората искат да са заедно и се разбират, нещата се случват естествено. Ако получа предложение, ще го приема, защото обичам този мъж” – доверява певицата за приятеля си Зарко, който е 9 години по-млад от нея.
„Разликата във възрастта не ме притеснява по никакъв начин, него – също. Разликата е само в годините, а той изглежда даже по-голям от мен” – твърди в интервюто Десислава.
„Много ми е притеснено, когато гледам състезанията на Зарко, изпитвам истински ужас. Не съм на себе си обикновено когато гледам състезанията му. Затварям си очите понякога, защото не издържам на напрежението” – споделя Десислава, която влиза в риалитито „Къртицата”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар