Ново 20! Ники и Алисия се СЪБИРАТ?!?

Ново 20! Ники и Алисия се СЪБИРАТ?!?
Гласувайте за статията

Гадателката на Силвио Берлускони хвърли бомбата

Ники Михайлов и Алисия тъкмо се разделиха и вече се заговори за подновяване на връзката им. За жалост на почитателите на поп фолк певицата, тя и Михайлов прекъснаха отношенията си. Точно каква е причината за раздялата, не стана ясно, но пък някои от феновете на Алисия, се зарадваха на новината, тъй като не смятат, че футболистът е подходящ за поп фолк дивата.

Алисия обаче си научи урока и заяви, че повече няма да се забърква с футболисти, а ще си търси мъж на нейните години. Според гадателката на Берлускони обаче, Ники и Алисия ще се съберат отново заедно, след като проумеят, че не могат един без друг, пишат колеги от kliuki.net, позовавайки се на информация от „Монитор“.

Дали наистина ще се съберат?

Дали наистина ще се съберат?

Теодора Стефанова е абсолютно уверена, че предсказаното от нея ще стане реалност. Според гадателката, след като се събере, двойката ще си направи и дете. Ники и Алисия били родени един за друг, просто им трябвало време да осъзнаят този факт, затова се е стигнало и до раздяла.

Дали Теодора Стефанова ще излезе права, не се знае. На нас ни остава просто да чакаме и да видим дали в близко бъдеще Ники Михайлов и поп фолк певицата ще се вземат отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар