Глория проговори за машинациите в „Денсинг Старс“!

Глория проговори за машинациите в „Денсинг Старс“!
Гласувайте за статията

Поп фолк примата направи шокиращи изказвания

След като бе изгонена от риалитито „Денсинг Старс“, Глория се покри. Тя замина при любимия си в Сърбия, където се отдаде на почивка и релаксация. Според запознати, поп фолк дивата била физически и психически изморена от цялото преживяване и имала нужда да бъде с човекът, който я обича и подкрепя.

Тези дни Гло се завърна в стараната и дори беше на гости при Гала в „На кафе“. Поп фолк певицата говори за „Денсинг Страс“ и направи някои шокиращи признания, пишат колеги от pravda.bg Според Глория, цялото шоу било нагласено. Тя въобще не очаквала да бъде изгонена и останала като втрещена след като разбрала, че не е събрала достатъчно зрителски вот.

Глория разкри истината

Глория разкри истината

Близките и приятелите на Глория също били много изненадани от неочакваното напускане на певицата. Поп фолк иконата сподели, че всичко е нагласено и продуцентите гонят който си поискат. От самото начало на риалитито е ясно, че Гло има стабилна подкрепа от зрителите, но все пак си тръгна.

Глория заяви, че преди да се разбере кой ще си тръгне, продуцентите на шоуто й казали, че трябва да излезе на сцената и да изпълни най-новата си песен. Това навело Глория на мисълта, че вотът е нагласен и си отиват тези, които по някакъв начин не са удобни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар