Мара Отварачката ИЗКОПИРА Риана! СНИМКИ и ВИДЕО!

Мара Отварачката ИЗКОПИРА Риана! СНИМКИ и ВИДЕО!
Гласувайте за статията

Марчето явно не може да измисли нищо свое

Поп фолк певицата Мария за пореден път стана за смях. Тя пусна ново видео към парчето  „Лошо правиш“. Песента е създадена от румънския хитмейкър Кости Йонита. Музиката и текстът може да са авторски, но видеото към песента копира едно към едно хита на световноизвестната Риана “Rude boy“, пишат от Лайф Стайл.

Марчето не се посвенила да изкопира и визията на красивата Риана. Цветовете и идеята във видеото на нашенката адски много приличат на тези на Риана. И докато световната звезда изпипва всичко до последния детайл, но при Марчето няма такова нещо. Видеото направо вони на пошлост и евтина имитация.

Видеото на Мария

Видеото на Мария

Текстът и музиката на „Лошо правиш“ са меко казани лоши. Според интернет потребители творението на Мария трудно може да се нарече стойностна музика и все пак се очаква парчето на Мара да стане летен хит. „Отвратителна песен, а видеото просто е лоша имитация! Мария по-добре да си гледа Гущеров и да забрави така наречената си музикална кариера!“, пишат хора в мрежата.

Видеото на Риана

Видеото на Риана

„Толкова ли не успя да измисли някакво друго видео към песента си, вместо да имитира лошо Риана. Риана е истински артист и творец, а Мария може само да си върти задните части и да цупи напомпани джуки. Срам!“, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар