БЛАГОРОДНО! Поп фолк звезди СЪБРАХА пари за болно момиче! ВИЖТЕ ГИ!

БЛАГОРОДНО! Поп фолк звезди СЪБРАХА пари за болно момиче! ВИЖТЕ ГИ!
Гласувайте за статията

Някои от звездите не са забравили, че всички сме хора и заслужаваме добър живот

Извести имена от поп фолка постъпиха изключително благородно като организираха концерт, за да съберат средства за едно болно момиче. Виктория е болна от нодуларна склероза. Тя е само на 22 години, а се бори за живота си. Съпричастни към нейната болка, певци и певици събраха 5 хиляди лева, за да помогнат на Вики.

В известен столичен клуб Галена, Гъмзата, Борис Солтарийски, Цветелина Янева, Даяна, Кали, Борис Дали, Антонина, Ерик, Теодора и Глория пяха за публиката и събраха немалката сума пари за лечението на Виктория. Водеща на шоуто беше Златка Димитрова, която също даде своя принос за благородната кауза, пишат от скандално.нет

Кали пя за благородна кауза

Кали пя за благородна кауза

Глория е любимка на Вики и присъствието на поп фолк примата до последно се пазело в тайна. Виктория бе много щастлива от появата на Гло. Болното момиче изгледа концерта със семейството си, което бе до нея в този емоционален момент.

На финал Вики благодари на всички звезди, които направиха концертът толкова паметен. Със сълзи в очите, Виктория сподели, че това е шанс за втори живот за нея и със събраните средства се надява да премине успешно лечението на коварната болест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар