ПЪЛЕН УЖАС! Галена представи модна линия! СНИМКИ

ПЪЛЕН УЖАС! Галена представи модна линия! СНИМКИ
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата бе на гости в „Шоуто на Слави“

Галена отново стана за смях. Този път певицата предизвика бурни реакции, след като представи модната си линия. Поп фолк дивата бе при Слави и не се посрами да покаже тоалетите, които е сътворила. Новото поприще на певицата буквално хвърли в ужас феновете й и хората с вкус.

Според всички, Галена трябва да изостави амбициите си да става дизайнер и просто да си пее по чалготеките, пишат колеги от mister.bg, позовавайки се на информация от Клюки.вс Тоалетите, сътворени от певицата, са направо смешни. Никоя уважаваща себе си жена, не би облякла тези дрехи, коментират феновете на певицата.

Галена смая всички с тези обувки

Галена смая всички с тези обувки

Почитателите на Галена може много да я обичат, но дори те виждат абсолютната липса на дизайнерски талант в дрехите на Галена. Певицата дори се похвали на Дългия, че е облечена в рокля, проектирана от нея самата. Галена се бе накиприла в бял парцал, изрязан тук и там. Но по-голям ужас предизвикаха обувките на пайнерката. Кичозните обуща са просто върха на сладоледа, само че не е ясно дали и те са направени по идея на певицата.

"Тоалетите" на Галена

„Тоалетите“ на Галена

Едно е сигурно обаче- Галена по-добре да се концентрира върху музикалната си кариера, че ако вземе да си изкарва хляба като дизайнер, то тогава гладна ще стои. „Жалко само за похабения плат!“, коментират хора из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар