Николета Лозанова стана за ПОСМЕШИЩЕ в ТВ 7! ВИЖТЕ!

Николета Лозанова стана за ПОСМЕШИЩЕ в ТВ 7! ВИЖТЕ!
Гласувайте за статията

Колеги на Ни Ли направо я скъсвали от подигравки

„Всяка жаба да си знае гьола“ са казали хората и са били напълно прави. Напъните на Николета Лозанова да се изявява като тв водеща я докарали почти до нервен срив. Нестабилното състояние на моделката се дължало на непрекъснатите обиди и подигравки от страна на колегите й в ТВ 7.

Че Ни Ло няма опит в телевизията, това е факт, но тя няма нито талант, нито капацитета да води в „Къртицата“. Колегите на Ни Ло се дразнели на големите й претенции без всякакво покритие, ето защо те често взимали  моделката на подбив и се смеели зад гърба й.

Колеги яко се подиграват на Николета

Колеги яко се подиграват на Николета

Плеймейтката не можела да запомни няколко изречения. Толкова са репликите, които има Николета. Ето защо текстът на Ни Ло върви пред очите й, но плеймейтката извъртала цялата си глава, вместо само очите си, за да прочете репликите си. По този начин цялото й тяло взема нестандартна поза пред камерите и тя става за смях пред всички зрители.

Колегите на Ни Ло често й се подигравали и за тоалетите, с които се появява, за да снима. Повечето от облеклата на плеймейтката са подходящи за нощни клубове, а не за телевизията. Другото, което буди смях и подигравки, е изключително бедният речник на моделката. Тя бълвала само клишета, с което още повече изнервяла колегите си, пишат от скандално.нет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар