Алисия не спира да ПРОВОКИРА Ники Михайлов! ФОТО

Алисия не спира да ПРОВОКИРА Ники Михайлов! ФОТО
Гласувайте за статията

Явно поп фолк певицата все още чезне по национала

Въпреки, че Алисия бе хваната да интимничи с друг мъж, изглежда тя все още има чувства към Ники Михайлов и като наранена тинейджърка се опитва да провокира бившия си любим във Фейсбук, пишат от Хот Арена. Поп фолк дивата непрекъснато качва провокативни снимки с идеята, че Михайлов ще ги види и ще осъзнае каква грешна е направил, изпускайки парче като нея.

Или поне така твърдят зложелатели. Кой знае какви са мотивите на Алисия да поства снимки, на които изглежда много добре. Може би наистина певицата се надява Ники Михайлов да я забележи, тъй като той обича да прекарва време във Фейсбук.

Алисия публикува провокативни снимки

Алисия публикува провокативни снимки

Преди дни певицата публикува своя снимка, на която е само по черен бански, излегнала се на капака на скъпа спортна кола. Сега път поп фолк дивата качи снимка от последния си видео клип. На фотото певицата отново е в оскъдно облекло- къси панталонки и изрязан топ.

Поне феновете на певицата са щастливи. Не не спират да коментират колко хубава и чаровна е тя и как от всяка нейна пора блика с*кссапил. „Супер си Алисия. Ники Михайлов съжалява, че те изпусна, убедена съм!“, наливат масло в огъня феновете на поп фолк изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар