Направо я СЪСИПА! Ники Михайлов нарече Алисия „УДОБНА“! ВИЖТЕ!

Направо я СЪСИПА! Ники Михайлов нарече Алисия „УДОБНА“! ВИЖТЕ!
Гласувайте за статията

Националът даде интервю, я което разкри детайли около връзката си с поп фолк певицата

Ето че най-накрая се разбраха повече детайли за връзката между Ники Михайлов и Алисия. Футболистът даде обширно интервю за eva.bg. Той разкри, че все още е много млад и не мисли за семейство и сериозно обвързване. А Алисия от своя страна е зряла жена, която знае какво иска от живота и има качествата и самочувствието да постигне желаното.

Може би тези различия са довели до края на връзката им, но Михайлов не издава какво точно е накарало звездната двойка да вземат решение да се разделят. Малко не на място Ники определи връзката им като „много удобна ситуация”. С тези си думи футболистът наистина показва, че е незрял, коментират хора в мрежата изказването на национала.

На Михайлов просто му било удобно с Алисия

На Михайлов просто му било удобно с Алисия

Още от самото начало Ники дал да се разбере, че намеренията му не са кой знае колко сериозни. Той не се намесвал във възпитанието на сина на Алисия- Валери и оставял цялата отговорност на поп фолк дивата, пишат колеги от kliuki.net

За сметка на това, Алисия била много грижовна и изпълнявала всяка прищявка на футболиста. По време на връзката им, Алисия била перфектната домакиня и угаждала за всичко на Михайлов. Футболистът сподели още, че двамата често се карали, защото Алисия имала характер и била доста импулсивна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар