Мара Отварачката БОЛНА от любов, бие ШУТА на Гущеров!

Мара Отварачката БОЛНА от любов, бие ШУТА на Гущеров!
Гласувайте за статията

Пайнерката се гласи за новата на Ники Михайлов

Според последните слухове, Мара Отварачката била на път да зареже милионерското синче Гущеров, само и само да се върне в обятията на Ники Михайлов. Според колежки на певицата, тя много отдавна вехне от любов по национала и се хванала с Гущеров, колкото да не е сама, а парите на милионера били голям бонус.

Преди години Михайлов и Мария имаха краткотрайна любовна афера, но футболистът така влязъл под кожата на пайнерката, че тя и до ден днешен иска да се събере с вратаря на Твенте, пишат от Хот Арена. След като Михайлов се обвързал с Алисия, Марчето била като болна, но решила, че няма да си стои сама и се хванала с богаташкото синче.

Мария гасне по Ники Михайлов

Мария гасне по Ники Михайлов

Според слуховете, след като Мария разбрала, че Ники и Алисия са скъсали, надеждата, че ще се събере с футболиста, разцъфнала в душата на пайнерката. Тя дори пратила смс на Ники с молбата да се видят и да си поговорят, разказват запознати.

„Брех, на този Михайлов да не му е златен? Какво толкова са седнали да въздишат по него тези чалгаджийки?“, чудят се интернет потребители. И други намекват, че футболистът явно е много добър в леглото, щом всяка втора има мераци за връзка с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар