Смъртоносно! Питон глътна ловец на змии! (СНИМКИ)

Смъртоносно! Питон глътна ловец на змии! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Питон глътна начинаещ ловец на змии от Южна Африка. 21-годишният мъж, решил да се посвети на древната професия, излизал на лов за първи път.

Смърт в змийския търбух

Смърт в змийския търбух

Ловецът се задушил в търбуха на страховитото влeчуго, описва трагедията www.eg.ru. Случката се разиграла в леговището на чудовището.

Младежът тръгнал на първия си лов с цяла група мъже. Той зърнал огромна дупка и правилно допуснал, че мястото е обитаемо. Липсата на опит и желанието да се докаже го подтикнали към безразсъдна постъпка: ловецът бързо се напъхал в дупката, готов да улови обитателя й с голи ръце. Мъжете, с които нещастникът излязъл на лов, чули страшен вик на болка и ужас се втурнали да помагат. Когато отишли на място, видели само гигантския питон, който лежал с издут търбух. За групата не било трудно да го обезопаси и да разпори търбуха, от който изпаднало мъртвото тяло на младия ловец. Човекът умрял от задушаване.

Влегучото е погълнало плячката си       Снимки от www.eg.ru

Влегучото е погълнало плячката си Снимки от www.eg.ru

Подобен кошмар преживели и група десетгодишни деца, които събирали плодове от манго в околностите на южноафриканското градче Лемонтвил. Докато обхождали гъсталаците, те се натъкнали на гигантски питон. Змията хванала в примка едно от децата и започнала да го души. То онемяло от болка, а връстниците му не смеели да гъкнат от страх. Когато момчето припаднало от задушаващата прегръдка, чудовището започнало бавно да го поглъща. Детското тяло изчезнало в туловището й, а змията-човекоядка пропълзяла към близката река.

Истински ли са тези истории? Не сме очевидци, но трябва да признаем, че са правдоподобни. След като подобно влечуго наскоро повърна цяла крава – храносмилането му не могло да се справи! – какво е за него един човешки труп! Чудовища като във филмите на ужасите съществуват, при това не само в дивите географски точки. 23-годишният Джейсън Лайън убил в околностите на Маями тигров питон с дължина 5.7 метра, тежащ 58 килограма!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Смъртоносно! Питон глътна ловец на змии! (СНИМКИ)”

 1. Емил Живин

  авг. 04. 2016

  Лал това е ужасно

Добавете коментар