Венета Райкова НАПАДНА грубо Алисия! ФОТО-доказателство!

Венета Райкова НАПАДНА грубо Алисия! ФОТО-доказателство!
Гласувайте за статията

ТВ водещата явно се чуди с кой да се заяде

Венета Райкова си навлече гнева на феновете на Алисия. Устатата водеща без причина се заяде с поп фолк певицата и то за нещо толкова незначително като цвета на панталоните, с които е била изпълнителката. Изказването на Венета обиколи интернет пространството и предизвика оспорвани дискусии.

Водещата обикаляла из столичен мол и съвсем случайно попаднала на поп фолк дивата. Алисия била с Валери- младши и брат си, пишат колеги от kliuki.net Явно певицата била облечена в панталон, чиито цвят не се понравил особено на Райкова и водещата решила са сподели впечатленията си не само с приятелки, но и интернет потребители.

Изказването на Венета Райкова

Изказването на Венета Райкова

Всички знае, че Венета има остър език и обича да изказва за всичко, което й грабне окото, но не е ли малко неучтиво от нейна страна да плюе по другите и то само защото не е харесала един панталон, питат се интернет потребители. Като за капак, Венета се изказала и изключително снизходително по адрес на Алисия- едва ли не мъката по Ники Михайлов кара певицата да се облича безвкусно и да изглежда смешно.

„Ако Райкова се раздели с любимия си, искам да я видя как обикаля из апартамента си по парцали и се тъпче с шоколад, а в косата й има парченца чипс. И тогава ще й каза, че няма никакъв вкус и не прилича на нищо!“, ядосват се феновете на поп фолк певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар