ОТВРАТИТЕЛНО! Глория ПАФКА като комин!

ОТВРАТИТЕЛНО! Глория ПАФКА като комин!
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата няма намерение да спира цигарите

Има един голям парадокс в живота на Глория. Примата на поп фолк е запалена привърженичка на здравословното хранене, но пък пуши по две кутии цигари на ден. Гло не яде вредни храни, храни се основно с зеленчуци и плодове, а често и посещава санаториумите на д-р Емилова, за да пречисти тялото си.

Но въпреки всичко това, тя е страстен пушач, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“. Гло не можела без никотин и на ден изпушвала около 40 цигари, което е изключително много. Явно Гло не се храни правилно заради здравето си, а за да има перфектна фигура. Ако беше толкова загрижена за себе си, отдавна щеше да откаже цигарите.

Глория пафка като комин

Глория пафка като комин

Примата на поп фолка пропушила като тинейджърка и от тогава не може без цигари. Как е успяла да издържи без да пуши по заведенията, чудят се колеги и почитатели на певицата. Гло дори била видяна из нощен клуб с цигара в ръка. Явно певицата е решила, че забраната ще отпадне и си е запалила цигара по този повод. Освен цигарите на певицата правил компания и Светльо, с който бяха партньори в „Денсинг Старс“, а сега са добри приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “ОТВРАТИТЕЛНО! Глория ПАФКА като комин!”

  1. Vyta Youth

    юни 14. 2013

    Най – новата мощна формула за отслабване!

    http://bit.ly/16iITfa

Добавете коментар