Гущеров към Мария: Роди ми дете или сбогом!

Гущеров към Мария: Роди ми дете или сбогом!
Гласувайте за статията
Мара Отварачката с два неуспешни опита да зачене ин витро

Жестоки скандали се вихрят в дома на Християн Гущеров и Мара Отварачката, заради това че певицата не го дарява с дете – пише „Уикенд”. Милионерският син вече й е поставил ултиматум, който гласи: „Или дете, или сбогом!”

Християн Гущеров

Гущеров даде ултиматум на Мария

Темата за зачеването не е от вчера с особен приоритет за двойката – отбелязва изданието. Не е тайна обаче, че чалга дивата има затруднения със забременяването. Дъщеря й Марая, плод на изстиналата й любов с бизнесмена Димитър Андонов, след редица неуспешни опити, бе зачената ин витро в столична клиника.
Ако се вярва на столичните клюки, за последната една година милионерът потрошил петцифрена сума за хормонални терапии и два опита ин витро, един от които зад граница. Гущеров-младши обаче започнал да губи надежди, че ще прегърне в обятията си наследник. 26-годишният мъж, който е с 6 лазарника по-млад от Мария, дори си направил пълни изследвания. Изводите на медиците обаче бил, че всичко при него е нормално.
Напрежението се нагнетявало допълнително от родителите на Християн Гущеров, които вече искали да гледат внуци – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар