Десислава направи ШОКИРАЩИ разкрития! ВИЖТЕ

Десислава направи ШОКИРАЩИ разкрития! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Певицата си разкри душата в „Къртицата“

В опит да упокои Рут Колева, Десислава си каза всичко, което й се е случило по време на първия й брак. Русата певица е търпяла физически и психически тормоз в продължение на много време, но не съжалява само за едно- сина й от злополучния брак.

Бащата на детето на Десислава е бил грубиянин и често биел певицата, пишат от скандално.нет. Русата изкусителка в крайна сметка успяла да избяга от звяра, за който е била омъжена. Само че й отнело доста време да разбере, че е жертва на домашен тормоз. Всичко започнало след като певицата забременяла.

Десислава яко си е изпатила

Десислава яко си е изпатила

Мъжът й често я обиждал и наричал „тъпа селянка“ и редовно й биел шамари с повод или без. Певицата дори разкри, че вечер преди да тръгне на работа по кръчмите, грубиянинът я удрял в ребрата, за да й изкара въздуха. Така Десислава изпитвала болка като пеела и едвам изкарвала пари.

Певицата сподели, че не разбрала, че е жертва, а си мислела, че просто такъв е характерът на мъжа й. След един особено жесток побой, тя най-сетне се осъзнала и избягала. През цялото време на брака си, Десислава била насинена и потрошена от побоите, които изтърпяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар