Алисия изпя МЪКАТА и БОЛКАТА си в тази песен! ВИДЕО!

Алисия изпя МЪКАТА и БОЛКАТА си в тази песен! ВИДЕО!
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата си изля душата в песента „Познавам ли я”

Алисия пусна видеото към песента „Познавам ли я”. Парчето е изпълнена с чувства балада, в която Алисия пее за края на любовта и изневярата на любимия човек. Феновете на поп фолк дивата на момента изкоментираха, че Алисия пее за Николета Лозанова и Ники Михайлов, пишат колеги от kliuki.net

След като Алисия и Ники обявиха края на връзката си, тръгнаха спекулации, че националът е изневерявал на певицата с най-голямата й врагиня- Николета Лозанова. Според феновете на изпълнителката, „Познавам ли я“ е посветена именно на болката, която е изпитала Алисия, след като разбрала за кръшканията на Ники с Ни Ло.

Кадър от клипа на песента

Кадър от клипа на песента

„Познавам ли я? Защо точно тя? Не отричай сега! Любов замълчи си и върви си!“, пее Алисия в припева на песента. Според слуховете, Ники Михайлов доста време в кръшкал на Алисия с Николета. Двамата с Ни Ло въртели любов из евтините хотели и дори имали любовно гнездо в краен софийски квартал.

„Всичко красиво между нас, сякаш се срина в този час! Ти го уби!“, пее още Алисия. „Изглежга Ники много е наранил Алисия! Но можеше да се очаква, че няма да й е верен, то просто си му е кръвта!, коментират почитателите на поп фолк дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар