Стефан Сечков ПОТВЪРДИ, че е с Алисия! ВИЖТЕ!

Стефан Сечков ПОТВЪРДИ, че е с Алисия! ВИЖТЕ!
Гласувайте за статията

Сечков призна, че е с поп фолк певицата

Стефан Сечков и Алисия бяха видени да си разменят любовни ласки на Слънчев Бряг. Никой от двамата обаче не потвърди тази информация и не стана ясно дали певицата в крайна сметка си е намерила нов мъж. Сега обаче Стефан Сечков призна, че има връзка с бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов, пиашат от скандално.нет

„Аз съм новото гадже на Алисия!“, похвалил се пред близки приятели Стефан. Освен това новината беше потвърдена и от пи ар-ката на „Ноу Фрейм медия“. Сечков и сестра му Вили са шефове на продуцентската компания. Сечков обаче е много скромен и срамежлив млад мъж и все ще се чувства неудобно да се появява на публични места с Алисия.

Сечков е новият мъж на Алисия

Сечков е новият мъж на Алисия

Стефан дори остави приятелката си Александра Михайловска, с която бяха заедно в продължение на година, за да може да е с поп фолк певицата. Според запознати, щом Стефан разбрал, че Алисия  вече не е с Ники Михайлов, веднага й се обадил, за да си уредят среща.

Сечков от доста време имал мераци към Алисия и ето че дойде и неговия ред да бъде с певицата. Пред приятели той споделил още, че е много влюбен и Алисия е жената на живота му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар