Eмилия отвръща на удара! Но този път път мъсти на Коко Динев!

Eмилия отвръща на удара! Но този път път мъсти на Коко Динев!
Гласувайте за статията
Фолкфурията му отмъщава за изневерите

Години наред Емилия яростно бранеше половинката си от напористи златотърсачки и все оборваше слуховете за последните му похождения – пише „Уикенд“. Отделно от това певицата води люти битки с бившата на мъжа си – Анелия, която също не й остава длъжна и отвръща на ударите й.

Емилия

Емилия и Коко често си спрятат скандали

Според изданието Емилия поела риска да загуби всичко, за което се е борила досега, и без свян слага на мъжа си рога. За похожденията й се говори отскоро, тъй като била много внимателна и успешно се прикривала. Както често се случва в живота обаче, опиянените от любов губят връзка с реалността и стават непредпазливи за дебнещите ги опасности – отбелязва изданието.
Фолкдивата, която дълго го играеше жертва, мамела Коко Динев с по-млад бизнесмен. Ако се вярва на слуховете, любовникът на Емилия е на около 25 години и е родом от Плевен. Младокът бил доста заможен и със завидно самочувствие.
Как младежът и Емилия са се запознали и къде е пламнала любовта им, оисторията мълчи. Блондинката успяла да надхитри мъже си и да се види с любовника си почти след всяко свое участие. Под третекста, че е изморена, за да изминава обратно пътя до Сандански, и уверението, че ще нощува сама в хотел, Емилия се срещала тайно с гаджето си – пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар