Какво става с лицето на Мег Райън?!

Какво става с лицето на Мег Райън?!
3 (60%) 1 vote

Любимката на няколко поколения зрители от цял свят – Мег Райън, прекалява с пластичните операции и е на път да прехвърли границата. Тези дни тя шокира феновете си.

Мег Райан51-годишната звезда напоследък се снима рядко и появите й публично са твърде редки, пише www.eg.ru. Всеки път се коментира нейната визия и обичайно отличната форма, в която се намира. Не липсват коментари, че днешният й образ доста се е отдалечил от “оригинала” в младите години и че Мег греши, като си поръчва при пластичния хирург нови устни. Самата Мег Райън настоява, че не си е правила никакви сериозни пластични процедури или операции, но нещата са очевидни!

Буквално преди дни Райън се появи с пресния си силикон на международния кинофестивал в италианския град Таормина. Елегантният й вид зарадва ценителите: крехката и очевидно добре поддържана фигура на звездата бе впечатляващо елегантна в прилепналите черни дрехи.
Героинята от “Безсъници в Сиатъл” според надежден източник е пристъпила към пластични операции с подмладяваща цел преди десет години. Дали това е грешка? Колкото и да отрича фактите, Мег Райън не може да замаже истината. Само сравнете снимките от младостта й със сегашните, и истината ще лъсне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар