ЧЕСТИТО! Слави Трифонов и Мартина чакат бебе!

ЧЕСТИТО! Слави Трифонов и Мартина чакат бебе!
Гласувайте за статията

Дългия планира да изпрати Мартина в чужбина

Тези дни софийски клюкари твърдят, че Слави Трифонов най-накрая е решил да сложи край на ергенския живот. Според слуховете, Дългия е предложил брак на балерината Мартина и заедно с най-близките си хора, двойката отпразнувала събитието.

Слави и Мартина

Слави и Мартина

Според подчинени на Слави, Мартина очаква бебе. Тя често отсъствала от работа, обаждала се само да дава наставления на балета, а когато се появявала, то било за кратко. В повечето случаи балерината не изглеждала добре и се оправдавала с настинка. Но според близки приятелки на половинката на Слави, тя е бременна.

Двамата научили щастливата новина преди около месец, когато Мартина си направила тест за бременност и той се оказал положителен. Според запознати, Дългия и балерината от доста време насам се опитват да си направят бебе, защото ТВ водещия усещал, че времето му изтича и ако иска наследник, то сега е моментът.

Дългия смята в най-скоро време да отпрати Мартина в чужбина, пишат от скандално.нет. Той не искал тя да бъде преследвана от папараци и напрежението да се отрази негативно на бременността й. Ето защо Трифонов смята да изпрати Мартина при Дарина Павлова. Павлова се съгласила да се погрижи за бъдещата майка, като й осигури развлечения и най-добрата медицинска помощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар