Николета Лозанова ИЗБУХНА! Ето какво каза!

Николета Лозанова ИЗБУХНА! Ето какво каза!
Гласувайте за статията

Ни Ло не издържа и отрече слуховете

Николета Лозанова се възмути от слуховете, плъзнали тези дни. Появи се информация, че тя и съпругът й Валери Божинов са се разделили след жесток скандал. Моделката мълча в продължение на дни. Явно обаче медийната дандания й е дошла в повече и тя реши да опровергае слуховете на страница на малката Никол във Фейсбук.

Николета

Николета

Ни Ло много обича да се изказва в социалната мрежа. Тя за пореден път използва любимата си трибуна и заяви, че с Валери не се разделят, пишат колеги от клюки.нет От писанията на Николета си личеше, че плеймейтката се е ядосала от появилите се слухове.

Тя явно смята, че някой нарочно пуска мълви по неин адрес, с цел наистина да я скара с Валери Божинов. Тя обаче се закани във Фейсбук като заяви, че колкото и да се стараят никога няма да я разделят с Валери, а напротив, любовта между двамата само ще става по-силна.

Николета сподели още, че й е омръзнало толкова често да трябва да опровергава смехове, че с Божинов са пред раздяла или вече са разделени. Не става ясно обаче защо Ни Ло публикува изявлението си на страницата на Никол, а не на своята собствена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар