Ето как Камелия отмъсти на Сечкова

Ето как Камелия отмъсти на Сечкова
Гласувайте за статията
Певицата не преглътна обидата от отстраняването й от „Споделено”

Камелия успя да отмъсти на Вили Сечкова. От продуцентската къща на Сечкова „Ноу фрейм” освободиха Камелия преди 2 година като водеща на предаването „Споделено” и я смениха с отчаяната съпруга Вихра. Тогава певицата си тръгна със скандал и горчиво разочарование – пише „България днес”.

Камелия

Камелия си отмъсти

В изненада за всички зрители се превърна гръмкото завръщане на русата фолкфурия като водеща на тазгодишното издание на конкурса Мис България, който се организира от същите продуценти.
От продуцентската къща на Вили Сечкова съжалили, че са изпуснали кадър като Камелия и решиха отново да й предложат да бъде водеща, но този път на шоуто „Мис България”. За фолкфурията това бил идеален шанс да си отмъсти, и то не като откаже веднага ангажимента. Планът на певицата бил да стартира като водеща, а след това да остави продуцентите с пръстк в уста. Само две седмици след старта на риалитито Камелия вече не се появява в ефир. Продуцентите вдигнали ръце от нея и прибегнали до услугите на Жени Калканджиева – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар